birgitte lynggaard

Om mig

Forside $ Om mig

"Hello I'm an art director for rent"

Erfaren freelance Art Director, fødevarekommunikatør og emballagedesigner med base i Vejle

Med 19 år i reklamebranchen har jeg arbejdet med mange forskellige og velkendte brands. Jeg har en unik indsigt i fødevarebranchen, forbrugeradfærd og hvad der sker i en købssituation – en viden som jeg også bringer i spil, når det drejer sig om non-food produkter, konceptudvikling og markedsføring i andre brancher.

Min tilgang til opgaverne sker altid med stor nysgerrighed og indlevelse – også i forhold til andre samarbejdspartnere. Naturligvis. Jeg har en bred omgangskreds af dygtige selvstændige i mit netværk, fra tekstforfattere og grafikere til filmfolk, fotografer og projektledere. For hver opgave jeg udarbejder, sammensætter jeg det stærkeste team til at opnå den bedste løsning. Jeg arbejder også gerne sammen med jeres interne marketingafdeling som rådgiver, sparringspartner og medudvikler.

Værdibaseret kommunikation

Kommunikation og konceptudvikling

Jeg brænder for solide kommunikationsfundamenter og stærke koncepter – det er også der min spidskompetencer ligger. Jeg arbejder altid med øje for målgruppen, ud fra hvem I er som virksomhed eller organisation og med fokus på det produkt eller den service, I sælger. Jeg har et kommercielt mindset, men forstår i høj grad værdien af jeres historie. Jeg er gerne sparringspartner og udvikler på det gode indhold, hjælper til med at finde jeres WHY, kommunikerer det både internt og eksternt for på den måde at skabe en konsistent profil eller kommunikationsfundament til din virksomhed.

Emballagekommunikation/-design

Dit produkt er dit brand. Derfor skal et produkt gerne kunne stå på egne ben, skille sig ud og tale til forbrugeren indenfor få sekunder. Det kræver bl.a. en klar kommunikation og ikke mindst et design, der understøtter det.
Jeg har udviklet tusindvis af emballager – lige fra den lille nichevare til store emballagestrategier, der skal rumme flere tusind private labels produkter under samme brand. I begge tilfælde er der store muligheder for at rykke et salg i den rigtige retning via den rigtige emballagekommunikation og -design. Og det kan jeg hjælpe dig med.

Skal vi skabe god kommunikation sammen?

Ring: 29 88 05 83
Skriv: bl@birgittelynggaard.dk
Følg: @artdirector_for_rent
Besøg: Spinderigade 11, Studio B12, 7100 Vejle

Så vil jeg gerne mødes og opleve den stolthed og passion, der driver jeres virksomhed og produkt. Indsigt i og forståelse for jeres virksomhed, produkt eller service er et vigtigt udgangspunkt, siger min erfaring mig – ud fra det kan jeg hjælpe jer med at skabe et godt grundlag for en stærk kommunikation.

Kompetencer

Udvikling af koncepter og kommunikationsplatform
Kampagner til både on- og offline medier
B2C og B2B
Art Direction
Branding
Emballagedesign
Fotoassistance og food-styling
Sparring og rådgivning på kommunikations- og designopgaver
Story board til reklamefilm
Billedbehandling/retouch
Corporate identity
Grafik og illustration

Brands som jeg arbejder med/har arbejdet med

Valsemøllen – Dagrofa Foodservice – Fuldkornspartnerskabet – Kelsen Group – Urtekram – Slagter Lampe – Naturli Foods – Rynkeby – Graasten salater – Skælskør Frugtplantage – Noly Food – Lykkeberg – COOP – Lidl DK – Salling Group – DGI – GF Forsikring – NaboGo – FRØS Sparekasse – Substral – Electrolux – HWAM brændeovne – Ester & Erik – Visit Billund – Winther – FLEXA – Stouby møbler